Tunahan Yavuz kimdir? Kuzey Irak'ta şehit düşen Üsteğmen Tunahan Yavuz nereli?

Tunahan Yavuz kimdir? Kuzey Irak'ta şehit düşen Üsteğmen Tunahan Yavuz nereli?
Üsteğmen Tunahan Yavuz'un Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit düştü. Şehadet haberi sonrası Üsteğmen Tunahan Yavuz nereli, kaç yaşında gibi soruların cevabı araştırılıyor.

Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanıp, tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz yürekleri yaktı.

ŞEHİDİN KARDEŞİ DE ASKERLİĞE HAZIRLANIYOR

Zerrin-Sadık Yavuz çiftinin 2 çocuğundan biri olan şehit Yavuz'un kardeşi Efe Yavuz'un (20) da Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katılmak için hazırlandığı öğrenildi. Şehidin babası Sadık Yavuz'un ise emekli astsubay olduğu öğrenildi.

ÜSTEĞMEN TUNAHAN YAVUZ KİMDİR? 

Tunahan Yavuz'un şehadet haberi Bursa’nın Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi’ndeki baba ocağına ulaştı. Haberi alan anne Zerrin Yavuz ve baba Sadık Yavuz, 27 yaşındaki şehit Tunahan Yavuz’un cenazesini almak üzere Ankara’ya gitti. Şehidin baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit Tunahan Yavuz’un cenazesi yarın öğle namazını müteakip Mudanya ilçesi Güzelyalı Duran Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Mudanya Mezarlığına defnedilecek.