CHP'nin vizyon programında Selvi Kılıçdaroğlu uyudu! O anlar sosyal medyaya damga vurdu

CHP'nin vizyon programında Selvi Kılıçdaroğlu uyudu! O anlar sosyal medyaya damga vurdu
CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün partisinin vizyon belgesini açıklamak üzere kameralar karşısına geçti. Kılıçdaroğlu'nun "Başdanışmanım" dediği ünlü ekonomist ABD'li Jeremy Rifkin'in konuşması esnasında Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyuması sosyal medyaya damga vurdu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin vizyon belgesini açıklayacağı toplantı İstanbul'da Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde başladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açılış konuşmasını gerçekleştirdi. 'İktidar' sloganlarıyla sahneye çıkan Kılıçdaroğlu, "O da olacak. Sabırla olacak. Her şey bu ülkede çok ama çok güzel olacak" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu açıklamalarında, "Bugün ülkenin kaderini değiştirme günüdür. Bunun için yönetim anlayışımızı, yaklaşımımızı kökten değiştirmeliyiz. Ancak bunun çaresi mevcut tek adam gitsin başka bir tek adam gelsin değildir. Tek adam gitsin, tek adam rejimi bitsin." dedi.

SELVİ KILIÇDAROĞLU KONUŞMALAR SIRASINDA UYUDU

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından CHP liderinin başdanışmanı ABD'li yazar, ekonomist Jeremy Rifkin online bağlantı ile salondakilere seslendi. Rifkin uzun ve akademik bir konuşma yaparken Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu uyuklarken kameralar tarafından görüntülendi.