Burdur Tefenni Belediyesinden ilginç hamle! BİM'in girişine reklam panosu

Burdur Tefenni Belediyesinden ilginç hamle! BİM'in girişine reklam panosu
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin zincir marketlerle ilgili açıklamasının ardından Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, bir BİM şubesinin girişine Bahçeli'nin sözlerinin olduğu reklam pasonu koydurttu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin zincir marketlere sert bir şekilde yüklenmesinin ardından Burdur'un Tefenni ilçesinde garip bir olay yaşandı.

MHP lideri Bahçeli, zincir marketlerle ilgili yaptığı açıklamada 'sürekli zam yapan marketlerin FETÖ bağlantılarının' araştırılmasını istemişti. BİM'den yapılan açıklamada ise enflasyona dikkat çekilmiş ve kar oranlarının sadece yüzde 4 olduğu kaydedilmişti.

Burdur'un Tefenni ilçesinin Belediye Başkanı Ümit Alagöz ise dikkat çeken bir adım attı. Belediye, bir BİM şubesinin tam önüne Bahçeli'nin zincir marketlerle ilgili 'FETÖ' sözlerinin yer aldığı bir pano koydu. Başkan Alagöz sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Geçmişte de zaman zaman yerel esnafımıza sahip çıkma çağrıları yapmıştık. Bugün de Milletimizi ve tüm İlçe Halkımızı, yerel esnafımıza sahip çıkmaya çağırıyor, Milletimizi para ile terbiye etmeye kalkan bu kokuşmuş zihniyeti boykot etmeye davet ediyorum. #ZİNCİRMARKETLERBOYKOT #Bim" ifadelerini kullandı.