TOGG'a binen Fulya Öztürk sosyal medyanın diline düştü! Verdiği tepkilere bin pişman oldu!

TOGG'a binen Fulya Öztürk sosyal medyanın diline düştü! Verdiği tepkilere bin pişman oldu!
CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ün TOGG'un deneme sürüşü sırasında verdiği tepki sosyal medyada çok konuşuldu. Bazı kullanıcılar Öztürk'e tepki gösterirken, video Twitter'da TT oldu. Öztürk yapılan eleştirilere dayanamayarak açıklama yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, geçen günlerde TOGG'un deneme sürüşünü gerçekleştirdi. CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk de, Varank'ın Bursa'da gerçekleştirdiği deneme sürüşüne katıldı. 

FULYA ÖZTÜRK'ÜN TEPKİSİ GÜNDEM OLDU

Deneme sürüşü sırasında Varank'ın biraz hızlanmasının ardından Fulya Öztürk, "İnanamıyorum, şaka mı? Gram ses yok. Biz az önce ne yaşadık?" dedi. Varank ise, "Bu elektrikli bir araç, çevreci bir araç ve aynı zamanda güçlü bir araç" ifadelerini kullandı. Öztürk'ün bu tepkisine sosyal medyada kullanıcılarından tepki yağdı.

İşte o tepkiler... 

-Bu da güzel. "Allahım araba gidiyor, evet gidiyor" 

-İnsanın izlerken midesi kalkıyor.

-Maalesef... koca kurumları bu tiplere bıraktılar. spikerler, sunucular da çok ucuz

-70-80 Km/h yapınca ohaaaa diyen tipler.. sanırsın Porsche ile A8 otobanında 220 ile sol şeritten gidiyor..

-muhabir aractan once geldi sanki! 100km'ye yanlis anlasilmasin. Tabi bakanimizda iyi basiyor yalniz, gaz pedalina yanlis anlasilma olmasin lutfen.

-Araç bugatti veyron galiba. Abla anında arkasına yapıştıda

FULYA ÖZTÜRK'TEN DE TEPKİLERE AÇIKLAMA GELDİ

 CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ten açıklama geldi. “O videonun devamında ben diyorum ki, ekran başında izleyenler bunu anlamayacaklar. Ama her zamanki gibi ilk 50 saniyeyi alıp hemen… Anlamadan dinlemeden, gözünüzü seveyim" diyen Öztürk, "Ben elektrikli araca hayatımda binmemiştim. Kaç kişi binmiş olabilir ki? 0’dan 120’ye çıkıyor bir anda araç. Basınçtan geriye yaslanıyorsunuz bir anda. Araba ne kadar güzelmiş haberi değildi o, basıncın etkisine ilişkin bir haberdi. Kameraman arkadaşım ve Sayın Bakan daha önce araca bindikleri için benim kadar tepki vermediler" diye açıkladı.