Asgari ücret için bir açıklama daha! 2023 zammı ne kadar olacak?

Asgari ücret için bir açıklama daha! 2023 zammı ne kadar olacak?
'Asgari ücret ne kadar olacak? ' sorusu vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alırken, Konuyla ilgili dikkat çeken açıklama Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan geldi.

2022'de Ocak ve Temmuz aylarında iki kez zamlanan asgari ücret yüksek enflasyon karşısında alım gücününü kaybetti. Aralık ayına sayılı günler kala tüm asgari ücretlilerin merak ettiği konu ise 2023 yılında asgari ücretin ne kadar olacağı... Hükümetin çalışmalara başladığı asgari ücretle ilgili diğer siyasi partilerden de peş peşe açıklamalar geliyor. Muhalefet partilerinin asgari ücret teklifi ne kadar? Ocak ayında asgari ücret yüzde kaç zamlanacak? İşte Türkiye'de milyonları ilgilendiren asgari ücret zammıyla ilgili tüm gelişmeler...

"YÜZDE 200 ARTMALI"

Habertürk'te Serap Belet'in sunduğu Olaylar ve Görüşler programının bu haftaki konuğu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan oldu. Gündeme dair değerlendirmede bulunan Erbakan merak edilen asgari ücret konusuna da değindi. 2022 yılındaki yüksek enflasyona vurgu yapan Erbakan, 2023 asgari ücretinin yüzde 200 artması gerektiğini savundu.