9 Eylül kutlamaları için geri sayım! 9 Eylül Tarkan konseri iptal mi oldu? Tarkan konseri nerede, saat kaçta?

9 Eylül kutlamaları için geri sayım! 9 Eylül Tarkan konseri iptal mi oldu? Tarkan konseri nerede, saat kaçta?
İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıl dönümü dolayısıyla Tarkan'ın 9 Eylül tarihinde İzmir'de konser vereceği konser olay oldu. Konser öncesi, konser alanında kurulan sahnenin yıkılmasından sonra yaşanan "Tarkan konseri iptal mi?" olacak sorusunu akla getirdi. Peki Tarkan İzmir konseri iptal mi edildi, ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

İzmir'in kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Tarkan'ın, Kordonboyu Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceği konser öncesi sahne platformu yıkılmıştı. Yaşanan olaylar sonrası konser iptal mi oldu, Tarkan konseri ne zaman, saat kaçta yapılacak sorularının cevapları merak edilmeye başlandı. Peki Tarkan İzmir konseri iptal mi edildi, ne zaman yapılacak? Tarkan konseri nerede yapılacak? İşte soruların yanıtları...

TARKAN'IN İZMİR KONSERİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinliklerin dolayısıyla konser verecek olan Tarkan sosyal medyadan İzmir’deki konserinin yeni yerini açıkladı. Büyük konsere hazırlanan Tarkan'dan sevenlerine sosyal medyadan mesaj geldi. Tarkan mesajında İzmirliler için "Sizleri ve o müthiş enerjinizi çok özledim." ifadelerini kullandı.

Tarkan konseri 9 Eylül 2022 Cuma saat 21.00'de gerçekleşecek. Konserin 2 saat boyunca devam etmesi bekleniyor.

9 EYLÜL İZMİR TARKAN KONSERİ NEREDE?

9 Eylül'de sahneye çıkacak olan Tarkan'ın konserine on binlerce kişinin geleceği tahmin ediliyor. Konserin yeni adresi İzmir'deki Gündoğdu Meydanı oldu. Konser alanında hazırlıklar şimdiden başladı.

İZMİR 9 EYLÜL TARKAN KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

9 Eylül'de İzmir'de on binlerce seveniyle buluşacak olan Tarkan'ın konseri ücretsiz olacak. Tarkan konserine tüm vatandaşlar davetli.

Tarkan'dan dev konser için sosyal medyadan paylaşım üstüne paylaşım yaptı. Tarkan paylaşımında “İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını, bu çok özel günü beraber kutlamak ve yıllar sonra bu konserle sizlerle yeniden buluşmak çoook heyecanlı. Sizleri ve o müthiş enerjinizi çok özledim, iple çekiyorum. 9 Eylül'de Kordon Boyu'nda görüşmek üzere” dedi.