Kaza ihbarına geldi, anne babasını kaybetti

Kaza ihbarına geldi, anne babasını kaybetti
Şanlıurfa'da, durakta bekleyen otobüse otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü 60 yaşındaki Ahmet ile 61 yaşındaki eşi Şükran Erten, hastanede yaşamını yitirdi. Büyükşehir Belediyesi yol yardım ekibindeki Mehmet Hafız Ertem ise anne- babasının kaza geçirdiğinden habersiz, ihbarla geldiği görev yerinden hastaneye geçti.

Şanlıurfa'da yaşanan kaza, sabah saatlerinde Şanlıurfa- Mardin yolunun kapanmasına neden oldu. Mahmut Etik, kullandığı halk otobüsüyle durakta yolcu indirip, yola çıkış yapmak için harekete geçti.

Göz doktoruna muayene olmaya giden Ahmet Erten yönetimindeki otomobil ise otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kısmı tamamen ezildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve belediye ekipleri ile güvenlik güçleri intikal etti. Araçta sıkışan Ahmet ve Şükran Erten çifti, ağır yaralı olarak ambulansla Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan çift, tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunmayı başaramadı.

EN ACI TESADÜF

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki yol yardım ekibinde görevli, çiftin oğulları Mehmet Hafız Ertem'in de ihbarla kaza yerine geldiği, anne- babasını ağır yaralı görünce şoke oldu, ambulansı takip ederek hastaneye geçip, acı haberle gözyaşlarına boğulduğu ifade edildi. Mehmet Hafız Ertem'i arkadaşları tarafından teskin etmeye çalışırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.