9 Eylül'de gerçekleştirilecek ücretsiz Tarkan konseri İzmir'i yıktı geçti! Kordondaki evler...

9 Eylül'de gerçekleştirilecek ücretsiz Tarkan konseri İzmir'i yıktı geçti! Kordondaki evler...
İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla kordondan verilecek ücretsiz Tarkan konserini izlemek isteyen vatandaşlar alternatif çözümler üretmeye başladı. Kordon’daki balkonlu evlerden konseri izlemek için büyük bir talep gördüklerini belirten emlakçıları civardaki evlerin geceliğinin 100 dolardan başlayarak 500 dolara kadar çıktığını açıkladı.

Hürriyet’ten Gamze Şener’in haberine göre İzmir Gündoğdu Meydanı’nda, kentin kurtuluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan Tarkan konserini izlemek isteyenler, çeşitli yollar denemeye başladı.

9 Eylül’de İzmir’in en büyük meydanında verilecek ücretsiz konsere İzmirlilerin dışında çevre şehirlerden ve İstanbul’dan yoğun katılım bekleniyor.

Konseri meydandan izlemek istemeyen vatandaşlar şimdiden Kordon’daki evleri kiralamak için harekete geçti. Bölgede uzun yıllardır emlakçılık yapan isimler, gecelik kiralama bedelini sormak için arayanlar nedeniyle telefonların susmadığını söylüyor. Kordon’daki balkonlu evlerden konseri izlemek için büyük bir talep gördüklerini belirten emlakçıların dışında ev sahipleriyse, civardaki evlerin geceliğinin 100 dolardan başlayarak 500 dolara kadar çıktığını açıkladı.

Ayrıca neredeyse tüm balıkçı teknelerinin de aynı gün için kiralanacağı belirtiliyor. Tekneler için verilen fiyatsa 8 bin TL.