Cüneyt Özdemir'den çok sert Kılıçdaroğlu açıklaması: 'EŞŞEK' gibi ona oy vereceğiz öyle mi?

Cüneyt Özdemir'den çok sert Kılıçdaroğlu açıklaması: 'EŞŞEK' gibi ona oy vereceğiz öyle mi?
Gazeteci Cüneyt Özdemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili çok sert konuştu: 'EŞŞEK' gibi gidip ona oy vereceğiz öyle mi?

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin 28 Şubat Bilkent Deklarasyonu ile halka açıkladıkları güçlendirilmiş parlamenter sistem teklifi ile beraber altılı masa, yeni bir siyasi güç olarak siyasi yaşamımıza girdi.

Daha önce, Cumhur İttifakı'nın karşısında Millet İttifakı muhalif aktörlerin en geniş çatısı olarak öne çıkıyordu. Ancak altılı masa giderek Millet İttifakı'nın yerini aldı. Altılı masanın son bildirisinde bu partilerin iş birliklerini seçim döneminde de devam ettirecekleri açıklandı ve altılı masa, artık altılı ittifak haline geldi.

MANSUR YAVAŞ ADI DA KONUŞULUYOR

Seçime beraber girmelerine kesin olarak bakılan bu altı muhalefet partisinin sunacağı cumhurbaşkanı adayının kim olacağı meselesi da uzun zamandır gündemde. Zafer Partisi'nin çok kez aday gösterilmesi çağrısı yaptığı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Başkanı Mansur Yavaş'ın adının sahada en fazla konuşulan isim olduğu bilgisini, altılı masada yer alan partilerden olan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da kabul etti.

Fakat CHP'li kişiler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin adayı olması konusunda ısrarcı. Altılı masadaki ikinci en büyük parti İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in aday olmayacağı, Başbakanlığa talip olduğunu söylemesi de adayın Kemal Kılıçdaroğlu olacağına yönelik spekülasyonları kuvvetlendirdi.

KILIÇDAROĞLU SEÇİMİ KAZANABİLİR Mİ?

Kılıçdaroğlu'nun aday olması ise ise muhalif kesimlerde, AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında seçimde başarılı olamayacağı tedirginliğine neden oluyor.

10 seneden uzun zamandır girdiği bütün seçimlerde Erdoğan karşısında yenilen CHP Genel Başkanı'nın aday olması olasılığına isyan eden gazeteci Cüneyt Özdemir, şunları söyledi:

"EŞŞEK GİBİ GİDİP ONA OY VERECEĞİZ ÖYLE Mİ?"

"Kemal Kılıçdaroğlu kendi çıkarları için ve kendi kafasına göre bir aday belirleyecek biz de 'EŞŞEK' gibi gidip ona oy vereceğiz öyle mi?

No no no...

YETER

ASLA!!!

Kemal Kılıçdaroğlu aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterecek öyle mi?

Hiçbir anket yok, hiçbir güvenililirlik yok, seçilme imkanı yok.

Kemal Bey emekli olmasın diye mi?

Biz de alternatifsiz EŞŞEKLER olarak onu mu seçeceğiz...

ASLA, asla, asla..."