Yasak üstüne yasak! Muğla Valiliği, Milyon Fest Fethiye'yi yasakladı

Yasak üstüne yasak! Muğla Valiliği, Milyon Fest Fethiye'yi yasakladı
1-4 Eylül günleri arasında ikincisinin düzenlenmesi planlanan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından yasaklandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Alınan kararın gerekçesi yok" ifadelerini kullanarak karara tepki gösterdi.

Fethiye Belediyesi’nin de destek verdiği 1-2-3-4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Milyon Fest Fethiye'nin, Muğla Valiliği tarafından iptal edilmesine karar verildi. Milyon Fest Fethiye'ye bu sene 16 sanatçı ve binlerce genç katılacaktı.

GEREKÇESİ YOK

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Milyon Fest Fethiye'nin iptal edilmesine ilişkin “Bu yıl yine çok güzel projelerimiz vardı. Ama sabah valilikten aldığımız bir haberle üzüldük. Gençlerimizi İnlice Plajı’nda 16 sanatçıyla buluşturacağımız Milyon Fest, valilik tarafından iptal edildi. Gerekçesi yok. Biz idari mahkemeye başvuracağız. Kendine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor. Ama Fethiye Belediyesi’nin İnlice Plajı’ndaki yapacağı konser iptal ediliyor. Bunu gençlerimizin takdirine sunuyorum” ifadelerini kullandı.