Kesin ihracı isteniyordu! CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için flaş karar

Kesin ihracı isteniyordu! CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için flaş karar
CHP'den ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için bugün alınması gereken karar ertelendi. CHP Yüksek Disiplin Kurulu dosyadaki bazı eksiklikleri gerekçe göstererek bir sonraki toplantının 26 Eylül'de yapılmasına karar verdi.

Geçtiğimi aylarda kesin ihraç istemiyle parti disiplinine sevk edilen Tanju Özcan için bugün toplanan kuruldan kara çıkmadı. Nihai karar 26 Eylül'e ertelendi. 

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, dosyadaki bazı eksikliklerin olduğunu ifade ederek, Özcan ile ilgili son kararın alınmasını erteledi. Kararın 26 Eylül'de yapılacak toplantıda verileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Özcan, 18 Temmuz’da gönderdiği yazılı savunmasının ardından 25 Temmuz’da da sözlü savunmasını yaparak kendini açıklama fırsatı elde etmişti.

Tanju Özcan, "Ben bu partinin öz evladıyım. Beni sonradan gelenlerle karıştırmayacaklarını düşünüyorum. Bugün hiç ceza verilmesine yer olmadığına karar verilmesini talep ettim; ama bir ceza verilirse veya ihraç kararı verilirse de yasal haklarımı mahkemede aramaya devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.