İstanbulluların dikkatine! O yol 15 gün trafiğe kapatıldı

İstanbulluların dikkatine! O yol 15 gün trafiğe kapatıldı
İSKİ içme suyu hattı yenileme çalışması başlatıyor. Yapılacak çalışma sebebiyle Hacı Osman Bayırı Caddesi’nin Beşiktaş yönüne doğru olan istikameti 15 gün süreyle kapatılacak.

İSKİ, 22 Ağustos tarihinde Sarıyer ilçesinde yeni bir altyapı çalışması başlatacağını açıkladı. PTT Evleri Mahallesi, Hacı Osman Bayırı Caddesi'nin ömrünü tamamlamış, 700 çelik içme suyu hattı yeniden döşenecek.

15 gün sürmesi planlanan yenileme çalışması nedeniyle caddenin Beşiktaş yönüne doğru olan istikameti trafiğe kapatılacak. Sarıyer yönünden gelip Beşiktaş yönüne gitmek isteyen araçların trafiği karşı şeride aktarılarak Hacı Osman Bayırı Caddesi üzerinden 2 şerit olarak sağlanacak.

ALTERNATİF YOLLAR

Beşiktaş yönünden gelip Sarıyer istikametine gitmek isteyen araçlar; Hacı Osman Bayırı Caddesi'ndeki çalışma nedeniyle yönlendirme levhaları ile alternatif güzergah olarak Tarabya Bayırı Caddesi'ne yönlendirilecek. Bu güzergahı kullanan İstanbullular, sahil bölgesine, buradan da Haydar Aliyev Caddesi üzerinden Sarıyer'e (Merkez, Sarıyer Tüneli) ulaşabilecek.