Bella Hadid oyuncu oldu! Ramy dizisinde oynadığı karakter oldukça beğenildi

Bella Hadid oyuncu oldu! Ramy dizisinde oynadığı karakter oldukça beğenildi
Filistin asıllı model Bella Hadid 'Ramy' dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Peki Bella Hadid'in oynadığı 'Ramy' dizisinin konusu ne? Bella Hadid Müslüman olmasıyla ilgili ne söyledi?

İlk defa oyuncu olarak kamera karşısına Ramy dizisiyle geçen Bella Hadid, çok heyecanlı olduğunu söyledi. Oyunculuğa dair yaşadığı tecrübe hakkında verdiği röportajdaki sözleri herkesi şaşkına çevirdi.

İlk oyunculuk tecrübesinde tuhaf bir karakteri oynayan Hadid, modellik kariyerinde verdiği izlenimleri silecek bir rol olduğunu söyledi. Rolündeki payın esasen gerçekte yaşadıklarından farkı olmadığını belirten Hadid, karakterinin esasen ruh dünyasını yansıttığını söyledi.

MÜSLÜMAN AİLEDEN GELDİĞİNİ HATIRLATTI

Müslüman bir aileden geldiğini hatırlatan Hadid, karakterinin de ipucunu verdi. Hadid, dizinin Amerika'da Müslüman olmanın ne manaya geldiğini ele aldığı için oynadığı karakterin dininden ya da geleneklerinden uzak olmadığını da aktardı.

Ayrıca Hadid, Filistin'de gerçekleştirilen katliamlara da sessiz kalınmasına çok kızdığını söyledi. Babası Filistinli, annesi Hollandalı olan Hadid, İsrail işgali altında bulunan Filistin topraklarıyla alakalı bugüne kadar tepkisini dile getirmekten çekinmedi.

SET EKİBİ 'ÖZGÜR FİLİSTİN' TİŞÖRTÜ HEDİYE ETTİ

Bu husustaki duyarlılığı bilinen ünlü model, Ramy ekibinin kendisine setteki ilk gününde “Özgür Filistin” yazılı bir tişört hediye ettiğini ve bu hediyenin de onu gözyaşlarına boğduğunu söyledi.

Verdiği bir röportajda, "Babam her zaman dindardı ve bizimle dua ederdi” ifadelerini kullanan Hadid, kendini “Müslüman olmaktan gurur duyuyorum” diyerek ifade etti.