Melih Gökçek şehit paylaşımının ardından çark etti! Oğuzhan Uğur dayanamadı, açtı ağzını yumdu gözünü

Melih Gökçek şehit paylaşımının ardından çark etti! Oğuzhan Uğur dayanamadı, açtı ağzını yumdu gözünü
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sosyal medyadan yaptığı Vincent Aboubakar paylaşımı dün olay oldu. Herkesin dalga geçtiği Melih Gökçek şehit paylaşımını danışmanının yaptığını ifade edince Oğuzhan Uğur kendini tutamadı. Bunun üzerine Oğuzhan Uğur'un Gökçek'e söyledikleri gündeme bomba gibi düştü.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dün sosyal medaydan yaptığı paylaşımda, Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar'ın askeri kıyafetli montajını gerçek sandı ve Somalili bir şehidimiz olduğunu iddia etti.

Gökçek'in Somalili şehit paylaşımı sosyal medyada gündem olurken Melih Gökçekkendisiyle dalga geçilmeye başlanınca söz konusu şehit paylaşımını danışmanının yaptığını söyledi ve silerek özür diledi.

OĞUZHAN UĞUR FIRSATI KAÇIRMADI

Bu özür paylaşımını alıntılayan Oğuzhan Uğur ise durum karşısında sessiz kalmaya dayanamdı. Oğuzhan Uğur paylaşımı alıntılayarak şunları yazdı:

"Oh. İyi ki siz paylaşmamışsınız başkanım. Ne cahil bir danışmanınız varmış. 7 yaşında çocuk daha zekidir danışmanınızdan. Böyle aptalca bir paylaşım yaptığı için kovmuşsunuzdur umarım. Tam bir embesilmiş çünkü. S..e sürülecek akıl yokmuş danışmanınızda. İyi ki siz değilmişsiniz."

Oğuzhan Uğur bu ironik paylaşımı sonrası sosyal medyada TT listesine girdi.