ATV'nin yeni bombası Bir Küçük Gün Işığı'nın tanıtımı yayınlandı! Bir Küçük Gün Işığı'nın konusu nedir? Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları...

ATV'nin yeni bombası Bir Küçük Gün Işığı'nın tanıtımı yayınlandı! Bir Küçük Gün Işığı'nın konusu nedir? Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları...
Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaşacağı ATV’nin en yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nın çekimleri devam ediyor. Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı beğeniyle karşılanırken izleyiciler dizinin konusunu merak etmeye başladı. Peki Bir Küçük Gün Işığı dizisinin konusu nedir? Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yanıtlar...

Seray Kaya ve Berk Oktay’ı birlikte izleme şansını yakalayacağımız ATV’nin yeni sezon için hazırladığı iddialı dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nın çekimleri tam hız devam ediyor. İddialı yapımın yayınlanan ilk tanıtımı heyecanı doruğa çıkardı.

Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde İtalya’da gerçekleştirilmeye başlanmıştı. Başroldeki iki oyuncunun arasındaki uyun paylaştıkları her fotoğrafta biraz daha dikkat çekmişti.

Küçük Bir Gün Işığı’ndan ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu’nun da yine acımasız bir karektere can vereceği anlaşılıyor.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI KONUSU

Bir Küçük Gün Işığı, tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif’in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini anlatmak için yola çıkıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif’in hayatı bir haberle alt üst olur. Çaresiz genç kadının yolu zengin iş adamı Fırat ile beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise her şey daha da karışır.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI OYUNCU KADROSU

Emre Kabakuşak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın senaryosunu Özgür Evren Heptürk yazdı. Başrolleri paylaşan Seray Kaya ve Berk Oktay'ın haricinde yapımda; Esra Dermancıoğlu, Şeyma Korkmaz, Tuğçe Açıkgöz, Güneş Hayat, Yılmaz Adam Bayraktar, Azra Aksu, Beren Kotan, Gizem Ünsal, Yiğit Yapıcı gibi isimler yer alıyor.