CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan hastaneye kaldırıldı

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan hastaneye kaldırıldı
CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan evinde rahatsızlanarak hastaneye gitti. Özcan'ın mide kanaması geçirdiği belirlenince tedavi altına alındı.

Muğla'nın Milas ilçesinde ikamet eden CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, evinde hatalanınca kendi imkanları ile özel hastaneye gitti. Özel hastanede gerçekleştirilen ilk müdahalesinin sonrasında Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderilen Özcan’ın mide kanaması geçirdiği belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan Özcan'ın sağlık durumu ile alakalı CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu açıklamada bulundu.

Mide kanaması nedeniyle hastaneye sevk edilen CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan Zeybekoğlu, önlem amaçlı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildiğini kaydederek sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Öte taraftan hastanede tedavi altında olan Suat Özdemir CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve Muğla Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de ziyaret etti.