Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde oynadığı Netflix filmi Aşıklar Bayramı fragmanı yayınlandı! Aşıklar Bayramı filminin konusu nedir?

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde oynadığı Netflix filmi Aşıklar Bayramı fragmanı yayınlandı! Aşıklar Bayramı filminin konusu nedir?
Netflix'in, aynı adlı eserden uyarladığı Aşıklar Bayramı isimli yeni yerli filminin fragmanını yayınlandı. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı film merakla bekleniyor. Peki Aşıklar Bayramı filminin konusu nedir? Aşıklar Bayramı filminin oyuncuları kimdir? Aşıklar Bayramı filmi ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtlar...

Netflix ilgi çeken yerli yapımları izleyicilere sunmaya devam ediyor. Netflix'in son bombası olan ve Kemal Varol'un aynı adlı eserinden uyarlanan  Âşıklar Bayramı'nın fragmanı bugün yayınlandı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı film, 2 Eylül'de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Beklenen filmin haberi Netflix'in sosyal medya hesabı üzerinden "Baba dediğin zaten yarım kalmış bir kelimedir. Babalar hep yarım kalır. #ÂşıklarBayramı 2 Eylül'de sadece Netflix'te" ifadeleriyle paylaşıldı.

AŞIKLAR BAYRAMI KONUSU NEDİR?

Avukat Yusuf (Kıvanç Tatlıtuğ) ile saz âşığı babası Heves Ali (Settar Tanrıöğen)’nin yolu, 25 yıllık ayrılıktan sonra çıktıkları uzun ve belki de son yolculukta kesişir. Kemal Varol’un ödüllü kitabı Âşıklar Bayramı’ndan uyarlanan, senaristliğini ve yönetmenliğini Özcan Alper’in üstlendiği filmde, baba ve oğul bir yandan geçmişleriyle diğer yandan gelecekleriyle olan sorunlarını çözmeye çalışırlar. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği Âşıklar Bayramı, bağışlamak ve affedilmek, hayata yeniden tutunmak için çıkılan bu dokunaklı yolda, aynı zamanda insanın pişmanlıklarla örülmüş ruhuna bir yolculuktur.

AŞIKLAR BAYRAMI OYUNCU KADROSU

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini, Sonbahar ve Rüzgarın Hatıraları gibi filmlerden tanınan Özcan Alper üstlenirken başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen paylaşıyor. Yasemin Allen ve Burcu Cavrar gibi sevilen oyuncularda yapımda bulunuyor.