BAŞKAN BÖCEK’TEN MUHARREM AYINDA LOKMA İKRAMI

BAŞKAN BÖCEK’TEN MUHARREM AYINDA LOKMA İKRAMI
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yas-ı Matem orucunun 8’nci gününde Zeytinköy Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi'nde canlarla bir araya gelerek lokma ikramında bulundu. ...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yas-ı Matem orucunun 8’nci gününde Zeytinköy Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi'nde canlarla bir araya gelerek lokma ikramında bulundu. 

Başkan Böcek; Zeytinköy Anadolu Alevi Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fatma Hakikat, Yeşildere Mahalle Muhtarı Hasan Ali Hakikat, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Hakan Genbeş, Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz ve çok sayıda canın katılımıyla matem ayı olarak da bilinen Muharrem ayının sekizinci gününde alevi yurttaşlar için lokma dağıttı.

Böcek etkinlikte, “Muharrem ayı bereket ve bolluğun ayıdır. Bu ay aynı zamanda Alevilerin matem ayı olarak da bilinir. Bu özel günde Alevi dostlarımızla, canlarımızla bir arada olmak istedik. Allah orucumuzu kabul etsin ” dedi. 

Böcek, son dönemde cemevlerine yapılan saldırıları kınadığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“HEP BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM”

“Biz bir canız, hepimiz biriz. Hep bir olalım, iri olalım, diri olalım. Hep birlikte daha güzel daha aydın günlere ulaşacağız. 28 yıllık siyasi hayatım boyunca kimseyi ötekileştirmeden hizmetlerimize sürdürdük. Siz canlarımızın sayesinde ve desteğiyle bugünlere geldik. Bundan sonra da sizler için yapılacak ne varsa en iyisini yapmaya devam edeceğiz.”