KALDER, TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

KALDER, TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret eden Türkiye Kalite Derneği (KalDer), Belediye’nin sürdürülebilirlik çalışmalarını yerinde inceledi....

Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret eden Türkiye Kalite Derneği (KalDer), Belediye’nin sürdürülebilirlik çalışmalarını yerinde inceledi.

KalDer Çevre ve Sürdürülebilirlik Uzmanlık Grubu, Tepebaşı Belediyesi’nin yaptığı sürdürülebilirlik çalışmalarını görmek için ziyarette bulundu. Grup ilk olarak Vecihi Hürkuş Havacılık Müzesi ve Teknoloji Parkı’nda düzenlenen sunuma katıldı. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarını yürüten Sürdürülebilirlik Merkezi yetkilileri, katılımcılara Belediye’nin sürdürülebilir kalkınma amaçları çerçevesinde yürüttüğü enerji, iklim, sosyal sürdürülebilirlik çalışmalarından bahsetti. 

Yapılan sunumdan sonra çalışmaları yakından izlemek üzere Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi ve Melih Savaş Yaşam Köyü’ne ziyarette bulunan KalDer grubu; burada da enerji ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmaları yakından tanıma fırsatı buldu.