Benzin 20 TL’nin altına düştü! Peş peşe indirim sonrası benzin ve motorin fiyatları bugün ne kadar?

Benzin 20 TL’nin altına düştü! Peş peşe indirim sonrası benzin ve motorin fiyatları bugün ne kadar?
Akaryakıta bu kez dev indirim geldi! Benzine ve motorine gelen zamlar araç sahiplerini canından bezdirmişti. Peş peşe gelen indirimlerden sonra benzin fiyatı 20 TL’nin altına düştü! İşte, 6 Ağustos 2022 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları…

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma akaryakıt fiyat listesini yakından ilgilendiriyor. Benzin ve motorin için gelen zam haberleri araç sahiplerini bunaltmışken, akaryakıta dünden bugüne üst üste 2 kez indirim geldi! Benzin fiyatı uzun zaman sonra 20 liranın altına düştü. İşte, 6 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları!

BENZİN 20 LİRANIN ALTINA DÜŞTÜ!

Brent petrol son 6 ayın en düşük seviyesine geldi. Akaryakıt fiyatlarında da art arda indirim yapıldı. Vatandaşlar benzin indirimi ve motorin fiyatındaki düşüş ile rahat bir nefes aldı.

Dün gece yarısı pompa fiyatlarına yansıyan akaryakıt indirimi sonrası, 6 Ağustos Cumartesi günü benzin litre fiyatı 2,23 TL, motorin litre fiyatı ise 1,15 TL indirimli oldu.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, 95 oktan ve 98 oktan benzin fiyatlarında dün gece yarısından itibaren geçerli olan indirimi duyurdu. Benzin fiyatı 20 TL'nin altına düşünce, bu konu sosyal medyada da gündem oldu.

6 AĞUSTOS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Gelen son indirimle birlikte 6 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'da benzinin litresi 20,03 liradan satılıyor. İstanbul’da motorinin (mazot) litre fiyatı ise ortalama 23,39 lira.

İzmir'de benzinin litresi 20,15 TL ve motorinin (mazotun) litresi 23,52 TL oldu.
Ankara'da benzinin litresi 20,17 TL'den ve motorinin (mazotun) litresi 23,51 TL'den satılıyor.