Aquaman'ın ikinci filminde Batman sürprizi! Jason Momoa, Ben Affleck'i ortaya çıkardı

Aquaman'ın ikinci filminde Batman sürprizi! Jason Momoa, Ben Affleck'i ortaya çıkardı
DC'nin ikonik karakteri Aquaman'e can veren Jason Momoa sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Ben Affleck'in Aquaman 2 filminde Batman rolü ile geri döneceğini açıklayarak hayranlarına sürpriz yaptı.

Ben Affleck, Batman rolünde oynamış, birkaç sene sonra ise rolü bıraktığını açıkladı. Aquaman rolüne can veren Jason Momoa'nın Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile Aquaman and the Lost Kingdom filminde Ben Affleck'in Bruce Wayne'ini tekrar göreceğimizi ortaya çıkrarak hayranları heyecanlandırdı.

BEN AFFLECK GERİ DÖNÜYOR

Momoa yaptığı paylaşımda, "Bruce ve Arthur tekrar bir arada" ifadelerini kullanarak, Ben Affleck'in Aquaman 2 filmi için Batman rolü ile geri döndüğünü açıkladı. Buna göre bu yıl içerisinde tanıtılacak olan Flash filminde kendisini gösterecek olan Bruce Wayne'nin Batman'ini Aquaman'in yanında da izleme şansı yakalayacağız.

Söz konusu paylaşımda, Jason Momoa'yı bir karavana girerken görüyoruz. Karavanın kapısında ise B.A. harfleri yer alıyor. Momoa içeri girdiğinde ise karavanın için de Ben Affleck'i Bruce Wayne kıyafetleri ile görüyoruz. Ayrıca Jason Momoa, Warner Bros. stüdyo turunda olan turistlerle karşılaştığında "Artık bu bir sır değil, değil mi?" ifadeleri yer alıyor.