Netflix'in Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ü buluşturan yapımı Zeytin Ağacı'nın fragmanı yayınlandı

Netflix'in Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ü buluşturan yapımı Zeytin Ağacı'nın fragmanı yayınlandı
Netflix'in uzun süredir heyecanla beklenen yapımı Zeytin Ağacı'nın ilk fragmanı yayınlandı. Ayvalık'a giden bir arkadaş grubunun hikayesini anlatan yapımın başrollerini Murat Boz ve Tuba Büyüküstün paylaşıyor.

Netflix'in yeni Türk dizisi Zeytin Ağacı'nın ilk fragmanı yayınlandı.. Murat Boz ve Tuba Büyüküstün başrollerinde oynadığı ve herkes tarafından heyecanla beklenen dizi, Ayvalık'a giden bir arkadaş grubunun hikayesini ekranlara taşıyacak.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz bir araya getiren dizi, bir arkadaş grubunun ilginç hikayesini konu alacaktı. Tuba Büyüküstün'ün hayran kitlesi uzun süredir yapımı heyecanla bekliyordu.

Netflix, Zeytin Ağacı'nın fragmanını yayınladı. Yayınlanan fragman, dizinin konusuna dair izleyiciye ipuçları veriyor. İlk bakışta, Zeytin Ağacı'nın genel anlamda romantik ve dram odaklı olacağı algılanıyor.

Oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Füsun Demirel ve Umut Kurt gibi oyuncuların yer aldığı Zeytin Ağacı, Nuran Evren Şit'in hikayesi olarak karşımıza çıkacak. Ayvalık'ta geçen dizinin yapımcılığını Onur Güvenatam üstlenirken Zeytin Ağacı'nın yönetmeni ise Burcu Alptekin oldu.

Zeytin Ağacı, 28 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak.