Bahçeşehir Gölet Parkı'nda görülmemiş olay! İki kadın göletteki kazları çaldı!

Bahçeşehir Gölet Parkı'nda görülmemiş olay! İki kadın göletteki kazları çaldı!
Özellikle yaz aylarında artış gösteren hırsızlık vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres, İstanbul Başakşehir. Bahçeşehir göletindeki kazlar çalındı! Göletteki iki kaz, parktaki iki kadın tarafından çalındı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı, görüntüler sosyal medyada gündem oldu!

Özellikle yaz aylarında artış gösteren hırsızlık vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres, İstanbul Başakşehir. Bahçeşehir göletindeki kazlar çalındı! Göletteki iki kaz, parktaki iki kadın tarafından çalındı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı, kaz hırsızlığı görüntüleri sosyal medyada gündem oldu!

BAHÇEŞEHİR GÖLETİNDEKİ KAZLARI ÇALDILAR

İİstanbul'un Başakşehir ilçesindeki Bahçeşehir Gölet Parkı, bu pazar günü ilginç bir hırsızlık olayına sahne oldu. Hafta sonunu serinlemek için parkta geçirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'daki park, bahçe ve gölet gibi alanlara akın ediyor. Bugün öğlen saatlerinde Bahçeşehir Gölet Parkı'na gelen bir grubun hareketleri ise daha önce hiçbir yerde görülmemiş cinstendi! Parkta oturan iki kadın, gölette yüzen iki kazı çantasına koyduğu gibi oradan kaçtı. Bahçeşehir göletindeki kazları çalan kadınlar, parkın güvenlik kameralarına böyle yansıdı!

OLAY SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İstanbul bugün yeni ve ilginç bir hırsızlık vakasına sahne oldu. Başakşehir ilçesindeki Bahçeşehir Gölet Parkı'na gelen iki kadın, göletteki kazları çaldı! Yanlarında çocukların ve çevrede başka vatandaşların da bulunduğu o görüntüler, güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi. Bir vatandaşın kazların çalındığı anlara ait görüntüleri çekip sosyal medyadan yayınlaması üzerine, olay tüm sosyal mecralarda da gündem oldu.

Bahçeşehir Gölet Parkı'nda yaşanan kaz hırsızlığı ile ilgili henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi.