İstanbul'da gizemli ölüm! Üniversiteli genç kadın kafasına poşet geçirilmiş halde bulundu

İstanbul'da gizemli ölüm! Üniversiteli genç kadın kafasına poşet geçirilmiş halde bulundu
İstanbul'da mimarlık okuyan 24 yaşındaki üniversite öğrencisi genç, kendi evinde kafasına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu. Hayatını kaybeden gencin yanında hastane tipi oksijen tüpü ve vücuduna uzanan hortumların bulunması ilginç karşılandı. Polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Sputnik'in haberine göre, geçtiğimi hafta cuma günü saat 23.00 sıralarında Sarıyer Ayazağa’da yaşanan korkunç olayda,  Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümü 4. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Aziz Can Belice, kız arkadaşı Rana Gülümser K. ile bir gün önce yaşadıkları rezidansta buluştu. Rana Gülümser K., ertesi gün saat 16.00 sıralarında sınava girmek için evden ayrılarak okuluna doğru yola çıktı.

Eve geri döndüğünde Rana Gülümser K., Belice’ye Beyoğlu Cihangir’e gideceğini ve kendisinin de yanına gelmesini istediğini talep etti. Sonrasında genç kız Belice’nin yanından ayrılarak evden çıktı. Bir süre sonra Belice’nin gelmemesi üzerine Rana K., önce onu aradı ardından da mesaj attı. Gencin yanıt vermemesi üzerine merak ederek eve geri gelen genç kadın, zili çaldı ancak kapıyı kimse açmadı.

Genç kadın bunun üzerine polis ekiplerine durumu haber verdi ve site güvenliği teyakkuza geçirildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla içeriye girdiğinde dehşet verici bir sahneyle karşılaştı. Salondaki koltukta yatar halde bulunan genç, başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu. Ayrıca gencin hemen yanı başında ise hastane tipi oksijen tüpü ile vücuduna uzanan hortumlar bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin vücudunda yaptığı incelemeler sonucunda yaşamını yitirdiğini ortaya çıkardı.

Polis ekipleri, ölen gencin kız arkadaşı Rana K.’yı ifadesini almak üzere karakola götürdü. Genç kadın emniyetteki ilk ifadesinde, Aziz Can Belice’nin yaklaşık 2 hafta önce intihar edebileceğini söylediği, kendisini ciddiye almayarak geçiştirdiğini ve oksijen tüpünü gördüğünü ancak Belice’ye ne olduğunu sorduğunda bir şey söylemediğini vurguladığını ortaya koydu.