Thor Love and Thunder vizyona girdi! Thor Love and Thunder Disney Plus'ta ne zaman yayınlanacak?

Thor Love and Thunder vizyona girdi! Thor Love and Thunder Disney Plus'ta ne zaman yayınlanacak?
Marvel'ın son bombası Thor Love and Thunder bugün itibariyle vizyona girdi. Ülkemizde geçtiğimiz ay faaliyete geçen Disney Plus, Thor Love and Thunder'ı kütüphaneye ekleyecek mi? Thor Love and Thunder, Disney Plus'ta ne zaman yanıtlanacak? İşte yanıtlar...

Marvel hayranlarının uzun zamandır beklediği Thor Love and Thunder, bugün vizyona girdi. Taika Waititi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Thor’un yeni filminde, Chris Hemsworth her zamanki gibi başrolde sevilen tanrıya can veriyor. Filmde, Christian Bale ve Natalie Portman usta oyuncular da yer alıyor.

Avengers: Endgame sonrası Thor'un yaşadıklarıyla başlayacak olan Thor: Love and Thunder, Thor'un yıllar sonra karşılaştığı Jane Foster'ın Mighty Thor olduğunu öğrenmesini ve tüm tanrıları öldürmeye ant içmiş Gorr the God Butcher ile olan mücadelesini anlatacak.

Filmin vizyona girmesiyle birlikte koronavirüs nedeniyle kalabalık alanlara girmekten hala korkan Thor severler yapımın Disney Plus'ta ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı. Geçtiğimiz ay Türkiye pazarına giren Disney Plus genellikle ABD'de filmlerin vizyona girmesinden kısa süre sonra platformlarda yayınlanıyor.

Bu nedenle Thor Love and Thunder'ın sinemalarda gösterime girdikten 45 gün sonra Disney Plus'a gelmesi bekleniyor. Fakat Türkiye için işler bu şekilde gitmiyor. Koronavirüs nedeniyle sinema salonlarının kapanmasının ardından filmlerin vizyona girdikten 5 ay sonra platformda yayınlanıyor.

THOR LOVE AND THUNDER DİSNEY PLUS'TA NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Thor Love and Thunder Disney Plus Türkiye‘ye 22 Ağustos’ta yayınlanması bekleniyordu. Fakat Thor’un yeni filminin en az 4 ay sonunda platformda yayınlanacağı düşünülüyor.

Aynı durum Doctor Strange in the Multiverse of Madness geçerli oldu. Mayıs ayının başında gösterime giren Marvel filmi, 22 Haziran’da platforma eklenmesine rağmen Türkiye kataloğunda eklenmedi.