HONAZ’DA 'HASAT SONU FESTİVALİ' COŞKUSU

HONAZ’DA 'HASAT SONU FESTİVALİ' COŞKUSU
Denizli Honaz’da 'Hasat Sonu Festivali' düzenlendi. Bu yıl 46.’sı gerçekleştirilen Hasat Sonu Festivali’nde sanatçılar Selinay, Ozan Ozanca, Dj Poseidon ve Grup Zakkum sahne aldı....

Denizli Honaz’da 'Hasat Sonu Festivali' düzenlendi. Bu yıl 46.’sı gerçekleştirilen Hasat Sonu Festivali’nde sanatçılar Selinay, Ozan Ozanca, Dj Poseidon ve Grup Zakkum sahne aldı.

Honaz Belediyesi’nin düzenlediği 46. Geleneksel Hasat Sonu Festivali ilçenin Pınarbaşı Mesirelik Alanı’nda yapıldı. Festivale İlçe Kaymakam Vekili Ökkeş Furkan Karakurt, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ile birlikte siyasi parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Festival Selinay konseri ile başladı. Genç öğrencilerden kurulu Grup Hay ve yerel klarnet sanatçısı İbrahim Aşağıçay da festivale renk kattılar. Ardından Türk Halk Müziği’nin sesi Ozan Ozanca sahne aldı. Sanatçı Ozan Ozanca sevilen türkülerini festivale katılanlar için seslendirdi. Genç sanatçıların ardından Dj Poseidon sahne aldı. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Halk Dansları Grubu da yaptığı gösteri ile festivale renk kattı. Festivalin son konuğu ise ünlü Grup Zakkum oldu.

“BÜTÜN MİSAFİRLERİMİZİ MESİRELİK ALANIMIZDA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUK”

Festivalde bir konuşma yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Geleneksel Hasat Sonu Festivallerimize ara vermek durumunda kalmıştık. Pandemi tedbirlerinin ortadan kalkması ile festivalimizi gerçekleştirmeye karar verdik. Bu noktada büyük bir titizlikle sanatçı kadromuzu seçtik ve ortaya adeta müzik şöleni yaşatan bir ekip çıktı. Sevilen şarkıcılardan Selinay, Ozan Ozanca’nın yanı sıra genç öğrencilerimizin oluşturduğu Grup Hay ve İbrahim Aşağıçay kardeşlerimiz ile birlikte hareketli müziklerin ismi Dj Poseidon bizlerle oldu. Festivalin finalinde ise Grup Zakkum bizlerle oldu. Bu keyifli günde bütün Honazlı hemşehrilerimi ve kentimizin dört bir yanından gelen bütün misafirlerimizi bu güzel mesirelik alanımızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Sanatçılarımıza ve katılımda bulunan özellikle genç kardeşlerimize çok teşekkür ediyor, yine farklı etkinliklerde bir arada olmayı diliyorum” diye konuştu.