Annesini ve Kendisini Benzin Döküp Yakan Şahıs Tutuklandı

Annesini ve Kendisini Benzin Döküp Yakan Şahıs Tutuklandı
Sakarya Akyazı'da benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Akıllara durgunluk veren olay, 18 Nisan Perşembe günü Akyazı'nın Erdoğdu Mahallesi’nde yaşandı. Önceki hafta 64 yaşındaki annesi M.Y.’den bir miktar para alan ve tekrar isteyince reddedilen 42 yaşındaki Ö.Y.'nin öfkelendiği ifade edildi.

Ö.Y., ailevi ve maddi sorunları iddiası ile benzin dökerek annesi ve kendisini yaktı. Durumun ihbar edilmesiyle bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

İlk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen kadın, önceki Akyazı İlçe Devlet Hastanesi’ne buradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Vücudunda 2 ve 3’üncü derece yanıklar meydana gelen ve hayati tehlikesi olan M.Y., buradaki müdahalelerinden sonra Kocaeli Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi’ne sevk edildi.

Her iki elinde de yanıklar meydana gelen Ö.Y. ise olaydan az bir zaman sonra gözaltına alınarak ilçe jandarma komutanlığına götürüldü. Burada yapılan işlemlerden sonra şahıs elleri sargılı bir şekilde adliyeye sevk edildi.

Ö.Y.’nin kendisini soru soran gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” demesi ve ‘Pişman mısınız?’ sorusunu cevaplamaması dikkat çekti.

Adliyeye sevk edilen Ö.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan hastanede tedavi gören M.Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi.