Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı'ya olay gönderme: Birisi mimik yapıyor sandım

Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı'ya olay gönderme: Birisi mimik yapıyor sandım
47. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde oyuncu Çağlar Ertuğrul, Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan olaya gönderme yaptı.

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "en iyi erkek oyuncu" ödülünün sahibi olan Çağlar Ertuğrul, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'nde Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan olaya gönderme yaptı.

47'ncisi yapılan Altın Kelebek Ödülleri, yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecede En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisindeki oyunculuğu ile Çağlar Ertuğrul oldu. Ödülü almasının sonrasında teşekkür konuşması yapan Çağlar Ertuğrul, Altın Portakal'daki Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında meydana gelen olaya da gönderme yaptı.

TAMER KARADAĞLI'YA GÖNDERME YAPTI

Konuşması sırasında bir anda dönerek arkasına bakan Ertuğrul'a sunucu Cem Davran "Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor" dedi. Bunun ardından Çağlar Ertuğrul, "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda o yüzden" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'nde oyuncular Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan diyalog gündeme oturmuştu. Yalçın'ın konuşması esnasında Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve farklı mimikler yaparak sıkıldığını ifade eden tavır sergilemiş, bir süre sonra ise konuşması devam eden Yalçın'a ödülünü uzatmıştı. Bunun ardından Yalçın ise "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" demişti.