Brad Pitt gibi yaşlanın

Brad Pitt gibi yaşlanın
Onep’ten Prof. Dr. Onur Erol hem Hollywood’un vazgeçilmez ilahı Brad Pitt’in yaptırdığı cilt ve estetik uygulamalarıyla ilgili sorularımızı cevapladı, hem de erkekler için bakım önerileri verdi.

Brad Pitt son filminde yüzüne yaptırdığı uygulamalar sebebiyle çok konuşuldu. Sizce neler uygulamış olabilir? Doğru uygulamaları tercih etmiş mi?

Yüzüne çabuk sonuç alabilmek için eriyen dokulara hacim kazandırmak üzere hyaluronic asit enjeksiyonları yaptırmış olabilir. Ayrıca Botox da uygulanmış olabilir; çünkü alnını çok kırıştıran bir oyuncu. Tam doğru uygulamalar yaptığını söyleyemem çünkü orta yüzü geri, yani daha çökük. O bölgelerin çöküntülerinin de doldurulması gerekir.

Gençlik fotoğraflarında bu bölgelerin daha dolgun olduğunu görüyoruz.

Brad Pitt şu an size gelse ona hangi estetik işlemleri uygulardınız?

Kaşlarını ameliyatsız asardım ki, kaşların asılması benim geliştirip yıllardır uyguladığım ve dünyada da uygulanan doğal, cerrahi kesi olmadan yapılan bir işlem. İnsan sırt üstü yattığında kaşları yukarıda olur. Ayağa kalktığındaysa yerçekimiyle göz kapaklarının üzerine doğru iner. Daha mutlu bir görüntü elde etmek için bu doğal görüntüyü bozmayacak kaş asma iyi olabilir. Ayrıca dediğim gibi Brad Pitt’in orta yüz bölgesi biraz çöküntülü, o bölgelere yağ dokusuyla destek yapmak faydalı olur.
Botox uygulamalarıysa aşırı mimiklerinden kaynaklanan çizgilerin yüzüne yerleşmesine engel olabilir, ancak bu uygulamanın onun aktör karakterini
bozmayacak şekilde yapılması şart.