Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun aylık geliri ortaya çıktı

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun aylık geliri ortaya çıktı
Yalı Çapkını dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu'nun diziden kazandığı para ortaya çıktı. Peki Afra Saraçoğlu bölüm başı ne kadar para alıyor? İşte detaylar...

Star TV'de her hafta cuma gün yayınlanan Yalı Çapkını dizinde Seyran karakterini oynayan, güzelliği ile öne çıkan Afra Saraçoğlu, geride bıraktığımız günlerde 4 senedir beraber olduğu oyuncu sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılmış magazin gündeminde oldukça gündem olmuştu.

Afra Saraçoğlu'nun çok izlenen Yalı Çapkını dizisinden bölüm başı aldığı ücret de merak konusu olmuştu. Ücret basına sızdı.

AFRA SARAÇOĞLU'NUN ALDIĞI ÜCRET ORTAYA ÇIKTI

Magazin gündeminde yer alan ayrılık haberi hala tazeliğini korurken Afra Saraçoğlu'nun diziden bölüm başına kazandığı ücret basına sızdı.

Reyting rekorları kıran diziden Afra Saraçoğlu'nun bölüm başı 100 bin Türk lirası kazandığı bildirildi. Saraçoğlu aylık olarak 400 bin lira kazanıyor.

Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu'nun dışında Çetin Tekindor, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer ve Gülçin Santırcıoğlu gibi ünlü oyuncular da var.

Yalı Çapkını dizisi, İstanbul'da bir yalıda geçiyor. Dizinin ana karakterleri, yalıda ikamet eden bir aile ve onların çevresindeki insanların hayatlarını konu alıyor. Dizi, aile üyelerinin şahsi ve profesyonel hayatlarının dışında, İstanbul'daki sosyal yaşamı ve sınıfsal farklılıkları da işliyor. Yalı Çapkını dizisi, aile içi ilişkiler, sınıfsal ayrımlar, aşk ve dostluk gibi konuları ele alıyor.