Afra Saraçoğlu'nun doğum günü partisine damga vuran video! Sevgilisinin yüz ifadesi olay oldu

Afra Saraçoğlu'nun doğum günü partisine damga vuran video! Sevgilisinin yüz ifadesi olay oldu
Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle izleyici karşısına çıkan Afra Saraçoğlu, yeni yaşını yakın dostları ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile kutladı. Doğum gününden paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Afra Saraçoğlu'nun partneri Mert Ramazan Demir ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile çektiği görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

Son zamanlarda Mert Ramazan Demir ile başrolü paylaştığı Yalı Çapkını dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu, yeni yaşını dizideki arkadaşları ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile kutladı. Bir mekanda doyasıya eğlenen ünlü isimlerin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.

SEVGİLİSİNİN MİMİKLERİ DEĞİŞTİ

Gecenin sonunda pastasındaki mumu üfleyen Afra Saraçoğlu, bir eliyle yanındaki kız arkadaşının elini tutarken diğeriyle de partneri Mert Ramazan Demir'in elini tutmaya çalıştı. O anlar da sevgilisinin yanında olan Mert Yazıcıoğlu'nun mimikleri ve Saraçoğlu'nu alkışlamaması dikkatlerden kaçmadı. İkilinin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılırken bir kullanıcı "Afra farkında olmadan dizideki rol arkadaşının elini tutacak gibi olmuş... Ayrılık yakın" yorumunu yaptı.