Bülent Ersoy ve Polat Yağcı ters düştü! İstanbul'daki konser iptal oldu!

Bülent Ersoy ve Polat Yağcı ters düştü! İstanbul'daki konser iptal oldu!
Güçlü sesiyle herkesi kendine hayran bıraktıran Bülent Ersoy, İstanbul konserine vermeye hazırlanırken sevenleri üzen bir gelişme yaşandı. Usta isim Ersoy konserin iptal olduğunu sosyal medyasından duyurarak, müzik şirketi Polat Yağcı ile ters düştüğünü açıkladı.

Türk Müziği’nin usta ismi Bülent Ersoy, kendine has yorumu ve eşsiz sesi ile müzikseverlerden büyük ilgi görüyor. Şarkılarının yanı sıra, konserlerdeki sahne performansıyla da büyük beğeni toplayan Diva, gelecek hafta İstanbul’da konser verecekti. Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile konseri iptal ettiğini duyurdu.

"POLAT YAĞCI İLE ARAMIZDAKİ OLUMSUZLUK..."

Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ”Pek muhterem takipçilerim ve saygıdeğer sanatsever velinimetim dinleyicilerim… 9 Ekim tarihindeki, Sayın Polat Yağcı beyefendinin emr-ü iradelerindeki gerçekleşecek olan Paraf Kuruçeşme Açık hava mekanındaki konserimi, Sayın Yağcı ile aramdaki gerçekleşen bazı olumsuz diskosyonlarımız gereği, tek taraflı şahsım olarak icra-i faaliyet edecek olduğum bu konserimi iptal ettiğimi zat-ı şahanelerinizle paylaşmayı lüzumlu gördüm. Bilgilerinize arz olunur efendim.” sözleri ile nazikçe duyurdu.