Kasaba Doktoru dizisinin yeni sezonu başlıyor mu? Başrol oyuncusu Ozan Akbaba duyurdu!

Kasaba Doktoru dizisinin yeni sezonu başlıyor mu? Başrol oyuncusu Ozan Akbaba duyurdu!
TRT 1'in sevilen yapımlarından olan Kasaba Doktoru yeni sezon çekimlerine başladı. Başrollerini Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı'nın paylaştığı dizi Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlandı. Ülkemizde de çok beğenilen dizi yeni sezonunda farklı değişiklikler ile karşımıza çıkacak.

Kasaba Doktoru'ndan sevindiren gelişme! Yeni sezon bomba gibi geliyor! Reytinglerde büyük bir çıkış elde edememiş olsa da Kasaba Doktoru hatırı sayılır bir izleyici kitlesinden büyük beğeni aldı. Başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduran yapımın 2. sezon haberi dizinin başrolü olan Ozan Akbaba'dan geldi.

REYTİNGLERİ DÜŞÜK OLSADA GENİŞ BİR HAYRAN KİTLESİ VAR

Oyuncu yeni sezonun ilk bölümleri için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 'Vira Bismillah!' dedi. İzleyiciler şimdi heyecanlı bir şekilde 2. sezonu beklemeye başladı. Diziden üzücü haberler de gelmedi değil. Edanur Gülbudak ve Özgür Cem Tuğluk diziye veda eden oyuncular arasında yer aldılar. Kasaba Doktoru dizisi, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan'ın şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananları konu ediniyor.