Merve Boluğur sevgilisiyle yakalandı, Murat Dalkılıç sorusuyla çileden çıktı! İşte o tepki...

Merve Boluğur sevgilisiyle yakalandı, Murat Dalkılıç sorusuyla çileden çıktı! İşte o tepki...
Yaptığı her hareketle gündem olan oyuncu Merve Boluğur, kendisine eski eşi Murat Dalkılıç hakkında soru soran gazeteciye sinirlendi. Muhabire tepki gösteren Boluğur, "Soru sormayı öğren öyle gel" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde eski eşi Merve Boluğur hakkında yaptığı açıklamayla tepki çekmişti. Dalkılıç, "Murat'tan sonra delirdi" yorumlarının  üzerine, "Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar... Şimdi yüksek müsaadenizle bırakın kendi hayatımızı istediğimiz gibi yaşayalım..." dedi.

Merve Boluğur da kendisine gelen yorumlara sert şekilde çıkıştı. Bu olaydan kısa süre sonra yeni sevgilisiyle gezerken yakalanan oyuncu, muhabirler tarafından kendisine yöneltilen sorunun sonucunda sinirlerine hakim olamadı.

Merve Boluğur, sevgilisinin yanında eski eşi Murat Dalkılıç sorulunca çok sinirlendi. Boluğur, "Ne kadar çirkin bir hareket bu ne kadar çirkin. Yanımda erkek arkadaşım var sorunun farkında mısın? Soru sormayı öğren öyle gel! Yanımda sevgilim var" diyerek tepki gösterdi. Boluğur sözlerinin ardından gündeme bomba gibi düştü.