Merve Boluğur konserinin bilet fiyatları tartışma yarattı

Merve Boluğur konserinin bilet fiyatları tartışma yarattı
Oyunculuğa ara veren ve paylaşımlarıyla gündem olan Merve Boluğur şarkıcılık kariyerine ağırlık verdi. Merve Boluğur'un ilk sahnesinin fiyatları ise tartışmalara neden oldu.

Geride bıraktığımız günlerde Yıldız Tilbe'nin sahnesine çıkan ve performansıyla sosyal medyada olay olan Merve Boluğur, ilk kez konser verecek.

Acemi Cadı ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde oynamasının ardından oyunculuğa ara veren 34 yaşındaki Merve Boluğur, geride bıraktığımız haftalarda "Şşşttt" adlı şarkı çıkararak müzik sektörüne girmişti.

NİŞANTAŞI'NDA SAHNE ALACAK

Merve Boluğur, Instagram'dan paylaştığı açıklamasında bu akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda ilk defa sahne alacağını belirtti. Günlerdir ilk sahnesi için hazırlanan Boluğur, şan eğitimi de aldı.

Merve Boluğur'un konser vermesi sosyal medyada gündem olurken bilet fiyatları da tartışma yarattı. Tony Avlar adlı sosyal medya fenomenine mesaj yollayan bir kullanıcı, Boluğur sahnesinin bilet fiyatlarının 2 bin 500 TL olduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s AVM’de alışveriş yapan Merve Boluğur artık oyunculuk yapmayacağını da söyledi:

“Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum. Müzik beni çok heyecanlandırdı. Kalbim ‘bunu yap’ diyor. O yüzden oradan devam edeceğim.”