Bırakın insanlar istediği gibi yaşasın! İmam Halil Konakçı hem Cem Yılmaz'ı hem de şarkıları hedef aldı

Bırakın insanlar istediği gibi yaşasın! İmam Halil Konakçı hem Cem Yılmaz'ı hem de şarkıları hedef aldı
Çeşitli konularda yaptığı ilginç çıkışlarla tanınan imam Halil Konakçı, Cem Yılmaz'ın bir gösterisine yaptığı espri üzerinden hem Yılmaz’ı hem de ona gülenleri hedef aldı. Espriye gülenlerin dinden çıktığını iddia eden imam şarkı söyleri içinde açtı ağzını yumdu gözünü.

Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar gündemi domine etmeye devam ediyor. Konakçı son olarak Cem Yılmaz'ın esprisi için demediğini bırakmadı.

 Konakçı, Cem Yılmaz'ın kadının yaratılışına ilişkin esprisini şu sözlerle hedef aldı:

 "Soytarılar çıkıyor televizyona espri yapıyorlar. Neymiş? Allah erkeği yaratmış, sonra bakmış düşünmüş 'Ben bundan iyisini de yaratırım' diyerek kadını yaratmış. Bunu söyleyen de, buna alkış tutanlar da dinden çıkmıştır"

 ŞARKILARI DA HEDEF ALDI

 Konakçı, konuşmasının devamında Türk Sanat Müziği'ndeki bazı şarkı sözlerinin dinleyicileri için kötü olduğunu ve o sözleri yazanların dinden çıktığını savundu.

 Konakçı şunları söyledi:

 "Cenneti değişmem saçının teline diye şarkı yazmış adam, bak bak... Sensiz cennet bile sürgün sayılır, madem unutacaktın beni neden yarattın... Şarkı sözleri bunları. Bunları dinleyip keyif alan, söyleyen, yazan dinden çıkmıştır."