Gökhan Kartal, Hans ve Hasan'ın kirli sırlarını ortaya döktü, sosyal medya yıkıldı! Adım adım ekonomi...

Gökhan Kartal, Hans ve Hasan'ın kirli sırlarını ortaya döktü, sosyal medya yıkıldı! Adım adım ekonomi...
Gökhan Kartal isimli sosyal medya kullanıcısı, TikTok'ta üzerinden yayınladığı video ile gündeme bomba gibi düştü. Alman vatandaşı ile Türk vatandaşının seyahat masraflarının karşılaştırması kısa süre içerisinde çok izlendi.

Gökhan Kartal isimli sosyal medya kullanıcısı çektiği video ile kısa süre içerisinde viral oldu. En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok hesabından paylaştığı videoda yapmış olduğu seyahat masrafı karşılaştırması herkesi ilgisini çekti.

Alman vatandaşı ile Türk vatandaşının seyahat masraflarını ayrı ayrı değerlendiren kullanıcı, Alman vatandaşının cebindeki para ile istediği şekilde gezdiğini söylerken Türk vatandaşının aynı rahatlıkta olmadığını ifade etti.

Videoda, Berlin’den İstanbul’a yolculuk yapmayı planlayan Alman vatandaşı ile İstanbul’dan Berlin’e gidecek olan Türk vatandaşının seyahat giderlerini hesaplayarak anlattı.

Alman vatandaşı, aldığı maaşın 6'da 1'i fiyatına seyahatini çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirken, Türk vatandaşı2.5 aylık maaşıyla seyahat edebiliyor.

Sosyal medyada gündem olan video milyonlarca kez izlendi.