Adana uçağının pilotu anonsuyla yolcuları yıktı geçti! "Azer Bülbüll'ün şarkısında olduğu gibi efendim..."

Adana uçağının pilotu anonsuyla yolcuları yıktı geçti! "Azer Bülbüll'ün şarkısında olduğu gibi efendim..."
İstanbul - Adana seferini yapan bir uçakta görevli pilotunun, uçuş sırasında gerçekleştirdiği anons uçaktaki yolcuları gülmsetti. Yolculardan birinin söz konusu anonsu sosyal medya üzerinden paylaşması ise viral oldu.

İstanbul - Adana seferini yapan bir uçakta görevli pilotunun, uçuş sırasında gerçekleştirdiği anons sosyal medyayı yıktı geçti. Anonsu dinleyen yolcular kendilerini gülümsemekten alamadı.

Bir yolcunun sosyal medyada üzerinden paylaştığı videoda uçak Nevşehir üzerindeyken yolculara bilgilendirme yapan pilot, “İç Anadolu Bölgesi üzerinde uçmaya devam ediyoruz. Mevki olarak Ürgüp tarafındayız. Adana'ya inişimizi lokal zaman ile saat 20.40'ta yapmayı planlıyoruz” dedi.

“Uçuşumuzun çoğu bitti azı kaldı” diyen pilot, “Aynı Azer Bülbül'ün şarkısında olduğu gibi efendim 'Yandık sevda ocağında, hep gül olsun kucağında, bu şehrin her sokağında aşkımızın izi kaldı, çoğu bitti azı kaldı'. Efendim sesim güzel olmadığı için şarkıyı söyleyemiyorum maalesef, sesi güzel olan birisi varsa o söylesin” ifadelerini kullandı