Samsung Galaxy Watch 7 Ultra Kan Şekeri Takibi Yapacak

Samsung Galaxy Watch 7 Ultra Kan Şekeri Takibi Yapacak
Samsung Galaxy Watch 7 Ultra modelinin kan şekerini izleme özelliğine sahip olacağı öne sürüldü. İşte yeni modelden ilk detaylar.

Samsung’un iddialı akıllı saatlerinin yeni versiyonu Samsung Galaxy Watch 7 Ultra olacak. Samsung Galaxy Watch 7 Ultra’da yer alacak özellikler merak edilirken yeni sızıntılar yapılmaya başlandı. Samsung Galaxy Watch 7 serisinde Pro adını kullanmayacak olan Samsung, isimlendirmede farklılığa gidecek.

Samsung Galaxy Watch 7 Ultra Neler Sunacak?

Resmi olmayan bilgilere göre bu yıl Samsung Galaxy Watch 7 serisinde 3 farklı versiyon yer alacak. Watch 7, Watch 7 Classic ve Watch Ultra olarak adlandırılacak yeni modeller SM-L70x model numarası ile takip edilecek. ABD; Güney Kore ve uluslararası pazarlarda farklı yapılandırmalar kullanabilecek olan Samsung’un pazarlara göre model numaraları ise SM-L705U, SM-L705N ve SM-L705F şeklinde.

samsung-galaxy-watch-7-ultra.jpg

Yeni modelde en çok dikkat çeken detaylardan birisi kan şekeri izleme özelliği olacak. Samsung Electronics'in başkan yardımcısı ve dijital sağlık hizmetleri başkanı Hon Pak’ın yaptığı bu açıklamalarda dijital sağlık alanında öncü olmak için önemli geliştirmelerin yer alacağı ifade edildi. Gerçekleştirilen son toplantıda Samsung, sağlık takibini iyileştirmek için yapay zeka kullanımına vurgu yaptı. Toplantıdaki ana konular ise diyabet, kan şekeri takibi, aritmi ve yüksek tansiyon oldu. Bu konuda çalışmalar yapan şirket, yeni versiyonlarında bu özelliklerin öncüllerine yer verecek.