Apple Birinci Taraf Uygulamalarını Tanıtıyor

Apple Birinci Taraf Uygulamalarını Tanıtıyor

Apple, web sitesine, Apple'ın iPhone ve diğer donanımları için ürettiği tüm birinci taraf araç ve uygulamaların tanıtıldığı Apple Uygulamaları'nın yer aldığı yeni bir sayfa ekledi.
Cumartesi günü güncellenen yeni Apple Uygulamaları sayfası, kullanıcıların erişilebilir, özel ve güvenli olacak şekilde tasarlanmış güçlü ve sezgisel uygulamalarla bağlantı kurabileceğini, oluşturabileceğini ve işlerini halledebileceğini açıklıyor.

apple-apps-birinci-taraf-uygulamalarini-tanitiyor

Apple web sitesine birinci taraf uygulamalarını tanıttığı sayfa ekledi

Başlık bandında Mesajlar, Safari, iPad için Final Cut Pro ve iPad için Logic Pro'yu tanıtan slaytlar bulunur. Her listeye, kullanıcının uygulamayı kullanarak neler elde edebileceğini açıklayan küçük bir paragrafla birlikte, kullanıcıların daha fazla bilgi edinmesi için bir bağlantı eşlik ediyor. Sayfanın ilerleyen kısımlarında İletişim, Yaratıcılık, Üretkenlik, Keşif, Eğlence ve Ev, Sağlık ve Fitness ve Özellikler'e göre düzenlenen daha küçük atlıkarıncalar bulunur. Varsayılan Tümü görünümü, her atlıkarıncadaki tüm uygulamaları gösterir, ancak kullanıcılar aynı zamanda Mac, iPad, iPhone, Apple Watch veya Apple TV için uygulamaları, listelerin eşleşecek şekilde ayarlanmasıyla görüntülemeyi de seçebilir.