Dursun Özbek Başkanlık Konusunda Son Kararını Açıkladı

Dursun Özbek Başkanlık Konusunda Son Kararını Açıkladı
Galatasaray'da başkan adayı olup olmayacağı merak edilen Dursun Özbek bugün son dakika açıklaması ile kararını duyurdu. İşte Dursun Özbek'in yaptığı açıklama...

25 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak Galatasaray Başkanlık seçimleri için adayların kimler olacağı merak ediliyordu. Başarılı bir dönem geçiren mevcut başkan Dursun Özbek'in bir dönem daha devam etmesi istenirken konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Bugüne kadar başkanlık hakkında açık vermeyen ve net bir cevap sunmayan Dursun Özbek, bugün gerçekleştirdiği basın açıklaması ile nihai kararını duyurdu.

Dursun Özbek Galatasaray'da Bir Dönem Daha İstiyor

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olacağını söyledi.

dursun-ozbek.jpg

Özbek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlarımla birlikte bize emanet ettiğiniz bu onurlu görevi yerine getirmeye çalıştık. Galatasarayımız için çalışmaktan hiçbir zaman yorulmadık. Bizi her zaman ayakta tutan en önemli şey, sizlerin verdiği destekti. Bu dönemde Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğini göstermiş olduğumuz düşünüyorum. 25 Mayıs'ta seçimli olağan genel kurulumuz var. Sizlerin huzurunda bu onurlu göreve yeniden aday olduğumu duyurmak istiyorum."