Okan Buruk'tan Galibiyet Sonrası Fenerbahçe Sözleri

Okan Buruk'tan Galibiyet Sonrası Fenerbahçe Sözleri
Adana Demirspor virajını geçen Galatasaray şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Teknik Direktör Okan Buruk maç sonunda yaptığı açıklama ile Fenerbahçe'ye yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Y. Adana Demirspor’u 3-0 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, tüm maçları kazanmak istediklerini belirtti.

Fenerbahçe Maçını İzleyeceğiz

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak maç hakkında da sorulan soruya cevap veren Buruk, “Rakibimizin iki kanadı da çok geriye dönmedi. 56 kere ceza sahasına girip 25 şut atmışız. Rakibimiz iyi savunma yapamadı. Biz hep kendi maçımıza odaklanıyoruz. Biz kendi maçlarımızı kazandığımız için avantajlı olan biziz. Rakibimizin puan kaybetmesi halinde bu puan farkı 6 veya 7 olarak değişecek. Hiçbir şey bitmedi. Devam ediyoruz. 7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz. Yarın derbiyi izleyeceğiz ama kendi maçlarımızı kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Averaj anlamında gerideydik ve yakaladık, geçtik. Bütün futbolcularım gol için yaşıyor. Maç bitene kadar gol aradık. Averajın da çok önemi var."