Arda Güler İlk 11’de Başlayacak mı? Ancelotti’den İlk 11 Sürprizi!

Arda Güler İlk 11’de Başlayacak mı? Ancelotti’den İlk 11 Sürprizi!
Real Madrid’in genç yeteneği Arda Güler çok fazla forma şansı bulamazken teknik direktör bugünkü maç öncesinde sürpriz bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe’de yıldızı parlayan ve kısa süre içerisinde dünya dev Real Madrid tarafından satın alınan Arda Güler, yıldızlar topluluğu olarak nitelendirilen takımda forma şansı bulamadı. Sonradan oyuna girdiği maçlarda çok iyi bir performans gösteren Arda Güler için İspanyol basınında da büyük baskı var. Sonradan oyuna girdiği maçlarda 1 gol atan ve orta sahadan attığı şutu direkten dönerek tüm futbol dünyasında konuşulan Arda Güler, sonunda ilk 11 çıkabilecek.

Arda Güler'in İstediği Oluyor! Ancelotti'den Sevindirecek Haber

Arda Güler haberleri İspanyol basınında son dakika olarak duyuruldu. Bugün Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek olan Real Madrid’in ilk 11’inde Arda Güler’e şans verilecek. Teknik Direktör Carlo Ancelotti, bu maçta Arda Güler'e süre vermeyi düşündüğünü söyledi. Bugün oynanacak karşılaşma öncesinde yaşanan son dakika Arda Güler gelişmesi, Türkiye’deki taraftarları da heyecanlandırdı. Ancelotti, dünkü basın toplantısında, Arda Güler ile ilgili gelen bir soruya "İyi durumda. Uzun zamandır hazır durumda ama fırsat bulamadı. Oynadığımız maçlar çok çekişmeliydi. Arda maçta süre almaya layık. Yarın oynayabilir." dedi.

arda-guler.jpg

Real Sociedad Real Madrid Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

LaLiga'nın 33. haftasında karşı karşıya gelecek Real Sociedad ile Real Madrid’in maçı Türkiye saati ile saat 22.00’de başlayacak. S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak mücadele Arda Güler ile ilgili gelişme nedeniyle Türkiye’den de yakından takip edilecek.