DP lideri Uysal'dan Gökçek için sert FETÖ sözleri

DP lideri Uysal'dan Gökçek için sert FETÖ sözleri
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Melih Gökçek'in FETÖ'den yargılanmadığı bir ülkede FETÖ ile ilgili soruşturma yapılmamış hükmündedir" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını cevapladı. FETÖ ile mücadele meselesinde eleştiriler yapan Uysal'ın eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le alakalı sözleri dikkat çekti.

"Melih Gökçek’in FETÖ’den yargılanmadığı bir ülkede, FETÖ ile ilgili soruşturma yapılmamış hükmündedir" ifadelerini kullanan Uysal, "Başka isimler de sayabiliriz ama en başında Melih Gökçek geliyor. Bunu ben söylemiyorum, AKP'de Meclis Başkanlığı, Başbakan Yardımcılığı yapmış Bülent Arınç söylüyor. Edepsizliğin zirvesi, utancından sokağa çıkamaz hale gelecek. Göreceğiz. Yarın Türkiye Cumhuriyeti'nin mahkemeleriyle yüz yüze gelecek, kodeste geçirecek ömrünü. Allah bize bu hukuksuzluğun hesabını sormak için imkan versin" açıklamasını yaptı.

"ADAMI TANIMIYORUM"

Gültekin Uysal'ın bu sözleri sonrası AK Partili Melih Gökçek sabah saatinde sosyal medyadan cevap verdi. Gökçek, konuyla ilgili Twitter üstünden takipçilerine "açıklama" yaparak "Birkaç arkadaş sabah sabah mesaj atmış, Başkanım Gültekin Uysal senin için 'Melih Gökçek'in yargılanmadığı bir ülkede FETÖ soruşturması yapılmamıştır” demiş. Adamı tanımıyorum. Araştırdım kim diye. Meğerse zurnanın son deliğiymiş" dedi.

"ZURNANIN KALAN KISMINI SANA AYIRDIK"

Gökçek'in bu sözlerine cevap ise Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt Twitter'dan yaptığı açıklamada "İ. Melih Gökçek" Fetöden yargılanıp,kodese girecek"diyen Demokrat Parti Genel Başkanımız @DpGultekinUysal için "zurnanın son deliği " demiş. Melihciğim! Zurnanın kalan kısmını sana ayırdık." ifadelerini kullandı.