Türkiye'den Kanada'ya uzanan iğrenç taciz! 14 yaşındaki kız çocuğuna yapmadığını bırakmadı! O sapık yakalandı

Türkiye'den Kanada'ya uzanan iğrenç taciz! 14 yaşındaki kız  çocuğuna yapmadığını  bırakmadı! O sapık yakalandı
Türkiye'den Kanada'ya uzanan taciz mide bulandırdı. Samsun'da yaşayan 56 yaşındaki M.K. isimli adam, Kanada'da yaşayan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulundu. Daha 14 yaşındaki kız çocuğuna müstehcen görüntüler gönderen sapık, Interpol ve Türk polisi tarafından enselendi.

Kanada'da Kraliyet Polisine başvuran bir kadın, 14 yaşındaki kızının  Instagram üzerinden 'yaşlı bir erkek şahıs tarafından kendisine müstehcen görüntüler gönderildiği, cinsel içerikli yazılar yazıldığı ve canlı yayında soyunmasının teklif edildiği' ve bu durumun da kızı tarafından kendisine bildirildiğini ifade ederek, şikayetçi oldu.

ANNESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Kanada Kraliyet Polisi yaptığı araştırma sonucu küçük kıza sosyal medya üzerinden cinsel saldırıda bulunan kişinin Türkiye'de olduğunu tespit etti. Interpol'un da devreye girmesi üzerine olay Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na bildirildi.

TACİZCİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan tespit ve takip sonucu  Samsun  Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili 56 yaşındaki M.K.'yi Atakum ilçesindeki evinde yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahsın evinde yapılan aramada dijital malzemelere incelenmek üzere el konuldu.