Heyecan doruktaydı! Ve Galatasaray'ın yeni hocası belli oldu

Heyecan doruktaydı! Ve Galatasaray'ın yeni hocası belli oldu
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılması büyük yankı uyandırmıştı. Başkan Burak Elmas, NEF Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Terim ile karşılıklı anlaşarak vedalaştıklarını ifade eden Elmas, yeni hocanın Domenec Torrent olduğunu duyurdu.

Galatasaray'dan beklenen haber geldi. Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kimin olacağı merak konusu olmuştu. Fatih Terim, yaptığı açıklamada kulübe ve taraftarlara veda etmişti.

FATİH TERİM KULÜBE VE TARAFTARA VEDA ETTİ

Galatasaraylı taraftarların şaşırdığı ayrılık sonrası yeni teknik adamla ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. Basın toplantısı düzenleyen Burak Elmas bu konuya son noktayı koydu. Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün Domenec Torrent olduğunu duyuran Burak Elmas dedikodulara da son noktayı koymuş oldu. 


YENİ HOCA DOMENEC TORRENT OLDU

Anlaşmaya varıldığını ifade eden Elmas: "Ben bu görüşmeleri ilk yaparken Fatih Terim'in altında yer alması gerektiğini düşündüm. Domenec Torrent ile yardımcılık için görüştük ancak gelişmeler sonrasında teknik direktörlük için anlaştık" şeklinde konuştu.