Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt
AKP İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu'nu hedef alan açıklamalarının ardından Kılıçdaorğlu ve İmamoğlu sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak Erdoğan'a yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine Twitter üzerinden cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Ey Şahıs, Şanlıurfa'ya önerdiğim enerji modelini önce trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat." diyerek başladığı sözlerine, " "Tekrar ediyorum, Şanlıurfa'nın taşlık arazisinde güneş enerjisinden elektrik üretilir" diyerek devam etti.

"KOŞ ERDOĞAN KOŞ SANA DAHA NELER YAPTIRACAK BU BAY KEMAL"

Erdoğan'a "Beni takip etmeye devam et" diyen Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın, o önce konuşur sonra dediklerimi aynen yapar" dedi. Öte yandan Kılıçdaroğlu, " Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU'NDAN ERDOĞAN'A YANIT

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyaal medyadan yaptığı bir paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. 2,5 yılda yapılan yatırımlarla İBB'de 21.500 kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren İmamoğlu, "2024’e kadar yeni yatırımlar ve projelerle Cumhurbaşkanımızın iddia ettiği rakamı, yani 45 bin kişiyi, İstanbul’a hizmet için istihdam etmek üzere var gücümüzle çalışacağız" diye yazdı.