Gelecek Partili Özcan'dan AKP'li Elitaş'a: Siz eğitilmezsiniz

Gelecek Partili Özcan'dan AKP'li Elitaş'a: Siz eğitilmezsiniz
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, AKP'li Mustafa Elitaş'ın ekonomi üzerine attığı bir tweete yanıt vererek, "Yok sizinle baş edilmez, siz iflah olmazsınız, siz eğitilmezsiniz" dedi.

AKP Milletvekili Mustafa Elitaş, sosyal medya hesabından Türkiye ekonomisine ilişkin "Korku senaryoları yapanlar bu milletle nasıl helalleşecekler" diye bir tweet attı. Elitaş'ın Tweetini alıntılayan Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, "Yok sizinle baş edilmez, siz iflah olmazsınız, siz eğitilmezsiniz" diye yazdı.

"BU MİLLETLE NASIL HESAPLAŞACAKSINIZ?"

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, söz konusu tweette, AKP'li vekil Elitaş'ın, “Vatandaşımızın ekonomiye güvenini yok edip, elindeki avucundakini dövize endeksli hale getirenler bu milletle nasıl helalleşecek" yazısını eleştirdi.

"SİZ EĞİTİLMEZSİNİZ"

Elitaş'ın "Aylardır çizdikleri karamsarlık tablosu, korku senaryoları, felaket tellallığı ile vatandaşımızın ekonomiye güvenini yok edip, elindeki avucundakini dövize endeksli hale getirenler bu veballe nasıl yüzleşecekler, bu milletle nasıl helalleşecekler" söylemine sessiz kalamayan Gelecek Parti'li Özcan, "Yok sizinle baş edilmez, siz iflah olmazsınız, siz eğitilmezsiniz" ifadesini kullandı.