Tarım Kredi marketinde un ve şeker satışına kısıtlama

Tarım Kredi marketinde un ve şeker satışına kısıtlama
Denizli'de bulunan Tarım Kredi Kooperatifi marketinde un ve şeker satışına kısıtlama getirildi. Vatandaşlar bu ürünlerden sadece 1 adet alabiliyor.

Denizli’de, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi’ne ait markette un ve şeker satışına kısıtlama geldi. Raflara, un ve şeker satışının bir adet olduğu yazıldı.

Türk Lirası’nın dövize karşı değer yitirmesi sebebiyle meydana gelen zamlara satış sınırlaması eklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekim ayında, İstanbul Kısıklı'daki mağazasında alışveriş yapıp "Fiyatlar gayet uygun; bunları süratle çoğaltacağız" dediği Tarım Kredi Kooperatifleri'nin Denizli'deki marketinde un ve şekere satışına kısıtlama getirildi.

SADECE 1 ADET ALINABİLİYOR

Gazeteduvar’dan Mükerrem Yollu’nun aktardığına göre, marketin şeker ve un olan reyonlarına satış kısıtlaması getirildiğine yönelik yazı yazıldı. Markete giden vatandaşlar bir paketten fazla un ve şeker alamıyor.

Kooperatif Market’te un ve şekere getirilen satış kısıtlamasıyla alakalı gerçekleştirilen duyuruda, “Değerli müşterilerimiz şeker satışlarımız bir adetle sınırlıdır. Ürünlerimiz ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun önüne geçilmesi için vereceğiniz desteğe teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz” denildi.

Denizli’deki diğer marketlerde ortalama 15 liraya satışa sunulan iki kilogramlık un, Kooperatif Market’te 13 liraya satılıyor. Bir paket küp şeker ise marketlerde ortalama 10 lira iken, Kooperatif Market’te 7 liradan satılıyor.