Ab-ı Hayat dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin kadrosuna bomba bir isim daha katıldı!

Ab-ı Hayat dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin kadrosuna bomba bir isim daha katıldı!
Star'da yayın hayatına başlayacak olan Ab-ı Hayat dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı! Başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yer aldığı Ab-ı Hayat dizisine, Necip Memili katıldı.

Star'ın yakında ekrana gelmesi planlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu ile Ebru Şahin'in yer alacağı Ab-ı Hayat dizisine sürpriz bir transfer yapıldı. Oyuncu kadrosu giderek netleşen Ab-ı Hayat dizisinden, son olarak Darmaduman dizisiyle adından söz ettiren usta oyuncu Necip Memili'ye teklif gitmişti.

BİRKAN SOKULLU İLE EBRU ŞAHİN BAŞROLDE!

Teklifin ardından, görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Necip Memili ile anlaşma sağlandı. Necip Memili, Birkan Sokullu’nun arkadaşına hayat verecek. Ab-ı Hayat dizisinde sona yaklaşıldı! Dizi ne zaman ekrana gelecek? Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, Nuran Evren Şit’in senaryosunu kaleme aldığı Ab-ı Hayat dizisinin çekimlerinin ise ay sonunda başlayacağı öğrenildi. 

AB-I HAYAT DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizide aslında 117 yaşında olan ama hep 30 yaşında görünen laboratuvarda araştırmalar yapan Doğan adlı karakterin etkileyici hikâyesi anlatılacak. Doğan laboratuvarda çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Birbirinden farklı araştırmalara yapan Doğan laboratuvar tecrübesiyle dikkat çekecek.